___...---===FAQ===---...___

Discussion about Avi2Dvd.
Requests and bug fixing.

Moderators: george, Excalibur!, skyheartblue, roger_rabbit, reburn

Postby rosehyman » Tue Apr 24, 2007 3:33 pm

Loaded the file and the subtitles, then when I choose the audiostream everything freezes and
it says: analyzing the source please wait.

wait for how long ???
rosehyman
Junior Member
 
Posts: 2
Joined: Tue Apr 24, 2007 3:16 pm

Postby ReeF » Sun Jan 27, 2008 7:49 am

[6:22:20 PM] AVI2DVD Started !
[6:22:26 PM] Type mode : Avi Input
[6:22:26 PM] Output : Dvd
[6:22:26 PM] Encoder Selected : QuEnc
[6:22:26 PM] Start demuxing the AudioStream No.1 ...
[6:23:09 PM] Demuxing of the selected audio finished
successfully ! [C:\Documents and Settings\Justin\My
Documents\My
Videos\1408\Avi2dvd_temp\Extracted_Audio.mp3
105503712 Bytes]
[6:23:09 PM] Starts Audio correction ...
[6:23:21 PM] Audio Fixed successfully ! [C:\Documents and
Settings\Justin\My Documents\My
Videos\1408\Avi2dvd_temp\Fixed_Audio01.mp3
105503840 Bytes]
[6:23:21 PM] Starts Mp3->Ac3 convertion ...
[6:28:45 PM] Audio converted in Ac3 successfully !
[C:\Documents and Settings\Justin\My Documents\My
Videos\1408\Avi2dvd_temp\AudioStream 1 MP3 2CH.ac3
323636736 Bytes]
[6:28:45 PM] Start creating avisynth script ...
[6:28:45 PM] Avisynth script created successfully !
[C:\Documents and Settings\Justin\My Documents\My
Videos\1408\Avi2dvd_temp\Avisynth_Script_File.avs 198
Bytes]
[6:28:47 PM] Bitrate used : 4925 Kbpps
[6:28:47 PM] Start video encoding ...
[6:29:04 PM] Video encoded successfully ! [C:\Documents
and Settings\Justin\My Documents\My
Videos\1408\Avi2dvd_temp\Encoded_Video.m2v 0 Bytes]
[6:29:04 PM] Job NOT Done. There are warnings ... Find at
the log file the 0 byte generated file to focus where exactly
the problem appears




Not sure what I need, so hit me with your answer! :P
ReeF
Junior Member
 
Posts: 3
Joined: Sun Jan 27, 2008 7:41 am

Job NOT Done...???!!!

Postby Panko » Sat Jan 24, 2009 12:50 am

I got a similar problem with Reef... but my processing stopped at the audio handling. Here is the log file:
[3:30:04 PM] AVI2DVD Started !
[3:30:06 PM] Type mode : Avi Input
[3:30:06 PM] Output : Dvd
[3:30:06 PM] Encoder Selected : QuEnc
[3:30:06 PM] Start demuxing the AudioStream No.1 ...
[3:31:48 PM] Demuxing of the selected audio finished
successfully !
[C:\Movies\Women\Avi2dvd_temp\Extracted_Audio.wav
223635620 Bytes]
[3:31:48 PM] Audio extracted renamed successfully !
[C:\Movies\Women\Avi2dvd_temp\Fixed_Audio01.wav
223635620 Bytes]
[3:31:48 PM] Starts Wav->Ac3 convertion ...
[3:31:50 PM] Audio converted in Ac3 successfully !
[C:\Movies\Women\Avi2dvd_temp\AudioStream 1 WAV
2CH.ac3 -1 Bytes]
[3:31:50 PM] Job NOT Done. There are warnings ... Find at
the log file the 0 byte generated file to focus where exactly
the problem appears
Panko
Junior Member
 
Posts: 4
Joined: Fri Jan 23, 2009 11:40 pm

Postby codediamond » Wed Feb 25, 2009 12:15 am

I have the same problem.... Does anyone know what the solution is??? Please?
It also brings up a message that says matrix.ini file is missing.
I specified the output file to be put onto my desktop. After all the warnings come up, the matrix.ini file is on my desktop along with the Avi2dvd_temp folder.
its on my desktop but it says its missing?
Please help

[4:34:19 PM] AVI2DVD Started !
[4:34:20 PM] Type mode : Avi Input
[4:34:20 PM] Output : Dvd
[4:34:20 PM] Encoder Selected : NuEnc
[4:34:20 PM] Start demuxing the AudioStream No.1 ...
[4:34:53 PM] Demuxing of the selected audio finished successfully ! [C:\Users\Trevr\Desktop\Avi2dvd_temp\Extracted_Audio.mp3 87522743 Bytes]
[4:34:53 PM] Starts Audio correction ...
[4:35:48 PM] Audio Fixed successfully ! [C:\Users\Trevr\Desktop\Avi2dvd_temp\Fixed_Audio01.mp3 87522743 Bytes]
[4:35:48 PM] Starts Mp3->Ac3 convertion ...
[4:55:11 PM] Audio converted in Ac3 successfully ! [C:\Users\Trevr\Desktop\Avi2dvd_temp\AudioStream 1 MP3 2CH.ac3 500126720 Bytes]
[4:55:11 PM] Start creating avisynth script ...
[4:55:11 PM] Avisynth script created successfully ! [C:\Users\Trevr\Desktop\Avi2dvd_temp\Avisynth_Script_File.avs 165 Bytes]
[4:55:12 PM] Bitrate used : 5086 Kbpps
[4:55:12 PM] Start video encoding ...
[4:55:35 PM] Video encoded successfully ! [C:\Users\Trevr\Desktop\Avi2dvd_temp\Encoded_Video.m2v -1 Bytes]
[4:55:35 PM] Job NOT Done. There are warnings ... Find at the log file the 0 byte generated file to focus where exactly the problem appears
[4:55:35 PM] All Jobs Done !!!
codediamond
Junior Member
 
Posts: 5
Joined: Wed Feb 25, 2009 12:10 am

Postby Panko » Sat Jun 06, 2009 12:28 pm

Edited by mod.
Panko
Junior Member
 
Posts: 4
Joined: Fri Jan 23, 2009 11:40 pm

Postby GIVlan » Mon Jan 25, 2010 12:58 pm

Hello, my compuuter shutdown unexpectedly in the middle of an encoding sequence...after i restarted, i had a temporary avi2dvd file beside the original .avi....how do i continue the job with the temp. file, or do i have to restart the whole thing?
GIVlan
Junior Member
 
Posts: 1
Joined: Mon Jan 25, 2010 12:52 pm

Postby H.Ammer » Thu Jan 28, 2010 12:03 am

In general you will have to start again. Delete all the temporary files first.

If you have any other problems then please start a new thread, as the subject heading will be more informative to those wishing to help you.
H.Ammer
Senior Member
 
Posts: 142
Joined: Mon Jun 08, 2009 4:01 pm

Previous

Return to Avi2Dvd

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron