access violation

Foto2avi is an freeware photo to video converter based on avisynth . It can create cool effects and it is an free video editor. It can handle videos too ! Specially designed for small videos that you can put them on Youtube

Moderators: george, Excalibur!, skyheartblue, roger_rabbit, reburn

access violation

Postby ratsnest » Sun Nov 11, 2007 8:09 am

I got this error appending clips and still pic
CAVIstream: system exception access violation at 0x0.
what did I do wrong
ratsnest
Junior Member
 
Posts: 13
Joined: Sun Nov 11, 2007 8:05 am

Postby trustfm » Sun Nov 11, 2007 12:02 pm

this happened on previewer right ?
If yes try to convert it even with that error .It is an avisynth error
trustfm
Site Admin
 
Posts: 1649
Joined: Sun Feb 27, 2005 4:40 pm

Postby ratsnest » Sun Nov 11, 2007 4:43 pm

this on the finished movie. I did not use the preview. I've had this on 3 movies on 2 different pc 1movie is only stills and I get it at about 2 mins in to a 4 min. clip . the other 2 movies are stills mixed with movie clips. 1 I get after the 1st. still and the other I get about half way thought the movie.
Tinhorn that post here told me about Foto2avi I must say I really like it. (other the this problem)
thanks
oh I not sure what you mean by avisynth error I'm using widows media player and this error comes up on the top of black screen until the movie is over but no picture
ratsnest
Junior Member
 
Posts: 13
Joined: Sun Nov 11, 2007 8:05 am

Postby trustfm » Mon Nov 12, 2007 1:39 am

this happens on every project you do ? :?
trustfm
Site Admin
 
Posts: 1649
Joined: Sun Feb 27, 2005 4:40 pm

Postby ratsnest » Mon Nov 12, 2007 5:18 am

No It just does every so often I did 3 project tonight with no problem. the only thing I have done different (that I can think of LOL) is I increased the size of my virtual mem. because one time it said that I had ran out (big project) increased from 96 meg to 125 and I also increase the size to 150 meg on the output tab. maybe I will not have any more problems I will let you know.
now if I can just get my router back working LOL :twisted:
ratsnest
Junior Member
 
Posts: 13
Joined: Sun Nov 11, 2007 8:05 am

Postby ratsnest » Mon Nov 12, 2007 6:05 am

well It justed did it again 4 1/2 min project made up of 30 sec. clips with still pictures in between each clip played the 1st. 3 and half mins. then black screen and the error arcoss the top until the 4 and half min were up :oops:
ratsnest
Junior Member
 
Posts: 13
Joined: Sun Nov 11, 2007 8:05 am

Postby Tinhorn » Tue Nov 13, 2007 1:15 pm

I'm just grasping at straws but am wondering if the Low Virtual Mem has anything to do with it. On my Windoze 98SE with only 256Mram and 60gig HD, I have to limit my movie length to about 5 mins or less or I get various errors (don't remembr what they were tho-dumb membrain)

does compiling a movie with only a few movie clips always seem to work?

I did a google search and found this article on Low Virt Memory (so now I know 100% more than I knew about it LOL) Maybe if short video clips works then it IS a memory setting of some sort

http://askbobrankin.com/low_virtual_memory.html

Tinhorn guessing
Tinhorn
Senior Member
 
Posts: 30
Joined: Thu Sep 13, 2007 3:27 pm

Postby trustfm » Fri Nov 16, 2007 1:50 am

i must admit that you can have serius problems with virtual memory :oops: :oops: :oops:
trustfm
Site Admin
 
Posts: 1649
Joined: Sun Feb 27, 2005 4:40 pm

Postby ratsnest » Mon Nov 19, 2007 3:13 pm

well I did a 6 min video made up 30 sec. clip with no stills and had no problem. on the mem. deal I use two diffirent pc one with 125 mg one with over 300 mg both gave me the error on the other clips I did resize the stills to 640x480
I will try another mix (clips and still) when I get time.
Tinhorn if you find some software that I can use to defrag my brain let me know I'm getting a little scattered LOL
ratsnest
Junior Member
 
Posts: 13
Joined: Sun Nov 11, 2007 8:05 am


Return to Foto2Avi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron