Please help me!!! Only one sound possible !?!

Foto2avi is an freeware photo to video converter based on avisynth . It can create cool effects and it is an free video editor. It can handle videos too ! Specially designed for small videos that you can put them on Youtube

Moderators: george, Excalibur!, skyheartblue, roger_rabbit, reburn

Please help me!!! Only one sound possible !?!

Postby Erwin Huber » Tue Oct 09, 2007 4:12 pm

Hallo all,

I can use only with one sound! Then all is right.
In the case I add 2 or more sounds (mp3) I get an error message:

DirectShowSource:DirectShowSource:Graph refused to run.
Mindestens ein Argument ist ung?ltig.
(..\Functions\Function.PlayAudio.avs, line 3)
(c:\Programme\Foto2Avi\Programs\../Avs\Temp.avs, line 11)

Line 11 is the line with the second audio file.

Who can help me to solve this problem???

Thanks

Erwin
:?:
Erwin Huber
Junior Member
 
Posts: 3
Joined: Tue Oct 09, 2007 4:04 pm

Postby trustfm » Tue Oct 09, 2007 10:04 pm

the avs is modifided by you or generated by foto2avi with this error ?
trustfm
Site Admin
 
Posts: 1649
Joined: Sun Feb 27, 2005 4:40 pm

Postby Erwin Huber » Wed Oct 10, 2007 3:39 am

I press the button "Generate" and after some seconds this message is created by foto2avi.
The avs is generated by the programme.
I have nothing modified.

BTW: I use XP.

Hi

Erwin
Erwin Huber
Junior Member
 
Posts: 3
Joined: Tue Oct 09, 2007 4:04 pm

Postby trustfm » Wed Oct 10, 2007 9:17 am

Go to C:\Program Files\Foto2Avi\Avs
open the file Temp.avs with an text editor like
notepad copy all the script and paste it here
Thanks.

Are you SURE that you add mp3 files ?
try with another audio files
trustfm
Site Admin
 
Posts: 1649
Joined: Sun Feb 27, 2005 4:40 pm

Postby Erwin Huber » Wed Oct 10, 2007 4:03 pm

Hi,

the problem is solved!
I have installed another programme (ffdshow) and now all is fine.
Curious, at another Computer without this programme Foto2avi runs perfect from the beginning...

Thanks for your efforts!

Erwin
:D
Erwin Huber
Junior Member
 
Posts: 3
Joined: Tue Oct 09, 2007 4:04 pm

Postby trustfm » Wed Oct 10, 2007 9:13 pm

Foto2Avi as Avi2Dvd is codec dipendent !
So maybe on one pc you had the correct codecs and on another not
Keep in mind to stay away from codec megapacks
trustfm
Site Admin
 
Posts: 1649
Joined: Sun Feb 27, 2005 4:40 pm


Return to Foto2Avi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron